Skip to main content

Meer dan 20 jaar ervaring

Zelfplaatsend zaakvoerder en subliem vakmanschap zorgen voor een perfecte afwerking zodat elke oplevering een plezier voor de klant waarborgt. Voor zowel tegel- en vloerwerken. Onze jarenlange ervaring garandeert u een goede samenwerking met de juiste leveranciers. Nieuwbouw of renovatie, waarbij wij zowel de voorbereidende werken (uitbreken van vloeren) als de afwerking (venstertabletten, trappen, plinten) voor onze rekening nemen.
 • We zijn zeer tevreden over Johan met onze totaal renovatie. Hij levert prima werk, is zeer professioneel en heel precies, begeleid je heel goed bij het maken van een perfecte keuze in de vloer en geeft altijd goede raad, heel vriendelijk persoon en aangenaam om mee om te gaan. We zijn blij dat we samen met hem tot een mooi eindresultaat zijn gekomen.
  Luc en Francine
 • Bouwen en renoveren is altijd een uitdaging en zorgt voor de nodige uitdaging. Als je dan met top aannemers kan werken, maakt dat het project een pak aangenamer. En zo is Johan er één. Keiharde werker én vooral: een echte vakman. Prachtig uitgevoerd, na elke dag netjes opgeruimd, denkt mee na over je project, correct, .... We kunnen alleen maar zeggen dat we hem ab-so-luut aanraden!
  Pieter & Lesly
 • Johan kent echt zijn vak en levert knap werk! We zijn super content over het resultaat en hoe mooi & proper hij het afgeleverd heeft. We raden hem ten zeerste aan.
  Tineke
 • Johan is een krak in zijn vak en bovendien ook heel correct en communicatief. Hij hield ons steeds op de hoogte van de werkzaamheden en gaf ook ook goede tips om onze vloer te onderhouden. We zijn erg tevreden naar deze samenwerking.
  Bernice

  Referenties

  Keramiek of natuursteen. Wij helpen je graag verder met al je vloerwerken. Bekijk hier de referenties voor Vloerwerken Swinnen te Lummen.
  Neem contact op

  Vloerder nodig?

  Stokrooiestraat 73
  3560 Lummen

  Tel: 013 52 13 60
  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  © Vloerwerken Swinnen | Website by It's me.